Wednesday, September 5, 2012

Tutkimuksia natseista, teatterista ja seksistä.

Päikkäriunet, kuinka teitä en olekaan kaivannut.

Tänään sitten olin näköjään läksinyt Helsinkiin. Tarkoitukseni siellä oli nauhoittaa haastatteluita ihmisiltä toisesta maailmansodasta ja natseista. Kuljin kadulla ja kyselin ihmisiltä halusivatko he mukaan projektiin. Nauhoitettuja ääniä tultaisiin käyttämään levylläni, joka tulisi olemaan jotain dubstepin ja indie-elektronisen musiikin äänimaailmoissa liikkuva jännittävä kokonaisuus. Kuulin kappaleet taustalla kokoajan kaupungilla liikkuessani ja ne oli nerokkaita. Yllätys, etten enää muista niistä mitään sävelmaailmoita.

Siinä kaupungilla pyöriessäni menin myös johonkin Helsinkiläiseen teatteriin. Sinne haettiin ekstroja johonkin 1950-luvulle sijoittuvaan näytelmään. Ajattelin että sehän sopii tunnelmaan kuin nappi otsaan ja lopuksi voisin haastatella myös niitä teatteri-ihmisiä, joten menin sitten sinne myös. Ekstratkin valittiin koe-esiintymisien perusteella ja sitä varten piti ensin seisoa alasti teatterin portailla, sen jälkeen vetää vermeet ylleen ja siirtyä sisälle tanssimaan foxtrottia. Tein kuten käskettiin, jeesus sentään.

Pääsinkin mukaan näytelmään ja samalla onnistuin jollain ilveellä tekemään teatterilla itsestäni niin korvaamattoman jokapaikanhöylän, että teatterin väki tahtoi palkata mut sinne ihan pysyvästi kaikenlaisiin hommiin. Autoin mm. saamaan teatterin äänisysteemit toimimaan ja puvustuksessa, koreografioinnissa ja no.. kaikessa.

No, tämä kohtuujärkevä osuus oli yksi unen osuus mutta sitten oli toisiakin.

Eräässä osassa harrastelin ryhmäseksiä erään eksäni, tämän puolison ja yllätys, yllätys.. KARHUN kanssa. Luolassa. Maan alla. Ryhmäseksiä. Karhun kanssa. Öööööh. Kaikenlisäksi sen eksän puoliso suuttui kun se karhu pani sitä ja nukahti keskenkaiken sen päälle ja sitten se eksä rupes panemaan mua. Jouduimme lopettaa juuri kun alkoi tuntua hyvältä. Vitutti. Ja sitten myös hävetti jostain syystä aivan helvetisti se eksän kanssa paneminen (niinku sen puolison ja karhun kanssa paneminen EI olis hävettänyt). Lähdin kirjaimellisesti karkuun siltä paikalta.

Sitten kun olin kävelemässä metsän halki kotia sen karhun luolasta lensi äkäinen noita mun kimppuun ja lähdin lentoon kuin lintu ja yritin paeta sitä noita-akkaa. Yhtäkkiä metsä vaihtui suntin reunalla olevaan englanninpuistoon ja itkin ja huusin apua ja ihmiset vaan töllisteli että mitä tuo tyyppi kiekuu. Yritin päästä tänne kotia mutta se oli vaikeaa kun täällä oli joku samperin katufestivaali ja populaa oli kuin pipoa ja mulla oli kokoajan sellainen tunne että se noita vaan piileskeli siellä ihmisjoukossa ja vainos mua.

Vallan reipasta. Ei.

No comments:

Post a Comment