Monday, August 5, 2013

Nyt kyllä on teema jonka voisi jättää välistä, kiitos aivot.

Ettekö muka vieläkään arvaa? No paskaa! Saatana.

Tällä kertaa unessa oli myös toinen toistuva teema, olin muka "unohtanut" että olin vielä vuokralla jossain toisessakin asunnossa. Piti mennä hakemaan sieltä viimeisiä kamoja pois, ettei entinen vuokranantaja niitä heittäisi roskikseen.
Muistaakseni tappelin suunnattoman pitkien itämaisen tanssin huivien kanssa, joissa oli kimalletta ja paljetteja.

Jostain porhalsi paikalle yksi entiseni ystävä, mies, jota olen aina pitänyt melko herkun näköisenä. Kyseinen tyyppi muka asui samassa talossa missä se entinen asuntoni oli. Ja muka yksi vanha eksäni oli uuden rouvansa kanssa ostanut sen mun vanhan kämpän ja olivat jo remppailleetkin siellä kaikenlaista.

Asuntoon johtivat hyvin klaustrofobiset, ahtaat kierreportaat, joista puuttui askelmat. Ihan vitun nerokasta!
Kun menimme sisään asuntoon, siellä oli jotkin suvun kekkerit. Eräs sukulaiseni oli muuttanut sinne ja koko kämppä oli täynnä hänen vaimonsa lemmikkejä ja jostain ihan vitun absurdista syystä, mustalaisia. Yhdet lemmikkieläimet kiinnittivät erityisesti huomioni. Ne olivat sellasia valkoisia, ei juuri voikukan haituvapalloa isompia. Ne näyttivätkin sellaisilta haituvapalloilta. En muista mitä olivat nimeltään.

Joimme ja söimme ja lauloimme ja tanssimme siellä kämpässä kuitenkin ja silmäilin sitä herkkujätkää samalla. Paitsi että niin silmäili myös ystäväni. No, tuumasin. Antaa ystävän yrittää. Tuumasin ettei mulla ois muutenkaan minkäänlaisia chansseja. Usutin ystäväni sen jätkän kanssa istumaan samaan pöytään ja katselin sivummalla kun he keskustelivat. Ainakin jätkän ilmeistä päätellen keskusteli meni hyvin, tosin ystäväni oli selkä muhun päin.

Kun se jätkä nousi pöydästä menin utelemaan ystävältäni että miten meni. Ystäväni ei suostunut heti kertomaan joten seurasin häntä pihalle ja vaadin saada tietää. Ystäväni pillahti itkemään ja sanoi että se jätkä yritti parittaa häntä jonkun lesbokaverinsa kanssa, että oli luullut ystävääni lesboksi ja oli myöskin kuulemma sanonut ystävälleni että sillä on oravan hampaat. Olin ihan vitun vihainen. Luonnollisesti marssein takaisin sisälle ja kerroin koko porukalle kuinka törkeästi oli se jätkä sanonut ystävälleni. Kaikki olivat tietysti tyrmistyneitä, tosin se jätkä oli jo ehtinyt livahtaa rikospaikalta.

Lähdin varjostamaan sitä jätkää, ja se meinasi kokoajan päästä multa karkuun ja lopulta se luuli että oli karistanut mut kannoiltaan. Seurailin sitä siis salaa. Tuumailin ittekseni, että niin hyvännäköisessä miehessä on varmasti jotain vikaa. En oikeastaan edes yllättynyt kun seurasin jätkää, joka meni kyttäämään salaa pelloilla työskenteleviä naisia. Se jätkä oli kaivanut kuopan pellon reunalle, johon hän laskeutui paskantamaan ja runkkaamaan samalla.
Tuumasin vaan että niinpä niin. Pitihän se arvata. (Ei aivot, ei.)

Unessa oli myös erittäin hämärä kohta missä kaupungilla vietettiin jonkinlaisia karkeloita ja olin menossa ystävieni kanssa karkeloitten ohessa tapahtuvaa kulkuetta katsomaan. Näin itseni jostain videofilmiltä, missä paljastui, että kaikki näkivät tissini, jotka roikkuivat melkein lantiossa asti liian lyhyen paidan JA rintaliivien alta, koska pidin sylissäni jotakin vauvaa. Olin aika järkyttynyt, joten menin siis suihkuun keskelle katua. Kyllä, siellä oli lukuisia rivejä suihkukoppeja. Muitakin ihmisiä oli suihkussa siellä. Erittäin järkevää toimintaa.

Sitten oli tietysti vielä klassinen tilanne, missä ystäväni muutti uuteen asuntoon, joka sijaitsi tuossa vanhan vesitornin mäellä. Asunto oli tosi hieno, kaksikerroksinen ja kaikkea, mutta siinä oli vessanpönttö portaissa keskellä olohuonetta, jossa oli valtavat ikkunat, joista näkyi minimanin risteykseen. Mulla oli myös TIETENKIN hillitön vessahätä (2) ja vitutti, että jos menisin nyt ynnäämään pöntölle, kaikki näkisivät kun paskoisin ja pyyhkisin hanuriani, koska oli jo ilta ja olkkarissa oli pakko olla valot, että näki mitään.

Paskaa. Paskaa kaikkialla :D Miksi oi miksi! Ja kiitos, ei tänä yönä!

No comments:

Post a Comment